Vem gjorde den svenska rösten till Frou Frou i Aristocats?

Öppnade den nya utgåvan av Trivial Pursuit igår. Ny designe och nya frågor. Dock blev jag mycket besviken, det hjälper inte att de gör tårtbitarna lite flashigare och lägga till olika svårighetsgrad på frågorna. Saknaden va total av frågor som: Varför minns vi Torben Grut? Vem gjorde den svenska rösten till Frou Frou i Aristocats? Det är frågor som dessa som skulle ta TP till en helt annan nivå. Men nejnejnej kör på som vanligt bara gööööör det! Har inte vart så här arg sedan Jessica Almenäs visade sina bara ben i sveriges television.


Vote for Torben!
En snabb blick på kriterierna som krävs för att ta en plats på världsarvslistan skulle inte skada. Då skulle Torben Grut hyllas på nytt. Det minsta vi kan begära är att han får en fråga i TP!


Saab till Ukraina?

Enligt säkra källor ska GM under natten fått in ett nytt bud på Saab personvagnar. Det holländska bilföretaget Spikes sägs nu vara helt ute ur bilden. Det nya budet ska komma från två personer tidigare högt uppsatta inom jordbrukspolitiken i Ukraina under 90-talet. En konsult från GM säger att det självklart måste ses över hurvida de har ekonomiska resurser för att köpa företaget och kanske främst, vart pengarna kommer ifrån. Det ska under natten ha förts samtal med den nuvarande regeringen i Ukraina vilka hävdar att pengarna högst troligt kommer från deras inte helt okända verksamhet Dating Kiev. Det har tidigare  diskuterats om de resor företaget anordnar stider mot upphovsrätten och därmed inte har rent mjöl i påsen.

Intresenterna ska under nattens förhandlingar sagt:

"Ni ska ge fan i vilket mjöl vi har i påsen" 
"Vi har under den senaste veckan börjat skörda vår egen potatis, har vi rent mjöl i påsen då?"
"Du hajar ju innerst inne att vi inte är terrorister, barnmördare etc"

De två Ukrainska investerarna hävdar att kapitalet de sattsar främst kommer från "muckbidraget" de fick efter sin värnplikt och inte alls ska blandas ihop med pengar från Dating Kiev.

Som det ser ut nu kommer det med stor sannolikhet bli en affär under dagen säger en representant från GM´s huvudkontor i Detroit.

Mariestads gayscen skildras i dokumentär.



I kväll visar SVT den danska dokumentären När döden kom förbi Les ours Magazine. Filmen handlar om människorna runt klubben Les ours Magazine som utgjorde cetrum för Mariestads gayscen under tidigt 80-tal.

På Les ours Magazine kunde man se dragshow och nattlivet var vilt och lössläppt. Det var som ett party som alldrig tog slut. Men så kom aidsepedemin och festen fick ett abrupt slut. Filmaren Audrey Castaneda söker i filmen upp de som var med när det begav sig och återberättar historian om liv, lust och glädje, men också sjukdom och död.


BJ

BJ en av eldskälarna i Mariestads gayscen under tidigt 80-tal. BJ är en av de stora profilerna i dokumentären.
Bilden är tagen på en av de mycket populära kräftskivorna på Les ours Magazine. BJ ska enligt källor ha vart "en riktig snuskhummer" på den tiden, 


Hallå hallå alå alå lå lå!

Vill du få någon att skratta gör på följande vis: säg Hallå hallå alå alå lå lå! Till alla du möter. skulle det vara så att de inte skrattar gör det igen.

Jag och peter har ett litet projekt "Sverige skrattar". När du sagt Hallå hallå alå alå lå lå! till en person vill vi att du tar kort på personen och skickar det till oss.

Den stora frågan är fortfarande vad vill du ha i julklapp Peter?

Ny dag nya deltagare!!!!

Visst är det så att människan förökar sig fortare än den dör....hmm
Detta är en svår fråga som ställer de mesta saker på sin spets.
Ta Danmark tillexempel i landet bor det 5,1 miljoner människor slår
man ut det på deras areal så blir det 129,16 personer per kvadratkilometer.
det låter ju inte som en jätte hög siffra men vi kollar de andra länderna i Skandinavien
Norge 12,4 personer
Finland 17,1
Sverige 23
Då förstår ni vad jag vill komma jo danskarna kommer att försöka befrukta sig till ett världsherravälde.
Är det vi vill så kan vi sitta lugnt tillbaka och bli matade med pölsa och danskt sodavann.
Magnus ja jag snackar till dej. Är det du som klagat på folks bloggar lite övertiden Ebba har fått skit och många med henne. Tror du att du kommer undan bara för att du kallar det dagbok. FAN heller min farfar skriver dagbok en riktig dagbok, om väder vind och händelser under dagen. Nä Betnér du är en bloggare och tyvärr inte den bästa för du uppdaterar den allt för sällan.
Och Linda tala om för Peter att han kör försiktigt med den lille sen klart att ni blir hetast på stranden 2010 med ny garderob. En personligt tips är Banana Republic på 224 Regent St. värt att kolla in.
Over and out in to deep space

Vem fan bryr sig om Island?




http://www.youtube.com/watch?v=MxJkAQFGEyo










Norge

Hur kan det komma sig att denna radiokanal man får in i Sverige är en norsk?, Som Albin sa så är det stora saker som står för dörren men fan om det läcker det är inte bra om sådant kommer ut i media med deras vinklingar och allt som sägs. Allt jag kan säga är ett utlänskt talesätt B.Y.O.B.. Vi tidiga och mitten 80-talister är ju inga fanatiker på något sätt men fan är inte Wikipedia bättre än nationalencyklopedin? Källkritik är inte det ett förlegat uttryck som hör 2002 till nu vet alla vilka Tiger har knullat och vem fan Magnus Betnér inte tycker passa in i hans egna media bild. Nä Clas Elfsberg det var klass när du och Christer Glenning stod som en enad front för SVT. Jessica Almenäs och hennes fula ben borde fan inte ens passa i radio, Familjen Jidhe jag tror ni skulle tröttna på att läsa frågetecken efter det och härliga Magnus Betnér som säger vad han tycker nä fan han säger det ni vill att han ska säga . Kvinnor Ni lyssnar förmycket på Schyman Dra in Mai Phant på tuben så för en kvinna som förstår vad som kvinnor rätt är.
R.I.P
Maj Fant
300501- 951113
Kulturunderhållning stavars HAJK och Orvar Säfström.
Detta inlägg är hämtat ur en intervju men Lena Adelssohn Liljeroth. (för er som inte vet Sveriges nuvarande Kulturminister)
som man säger i Skaraborg "Tjörn i Röva"
Ps
Källkritik vem fan bryr sig
Ds

Finland!

Är 1994 Sveriges år, då är 1995 utan tvekan Finlands. Med ett VM-guld i Hockey. 





http://www.youtube.com/watch?v=-mVONyfs0bM&feature=fvst


http://www.youtube.com/watch?v=k1SDDEsBwig&feature=related

Donate for this? You bet!



Vissa saker pratar man inte högt om. Vi har en sak som är  höjd över alla hemlighetsgrader. Vi är i skrivande stund fyra personer i hela jävla världen som känner till det här. Mer kan jag inte säga i nuläget även om hela världen kommer att bli varse när maskineriet sätter igång. Vi återkommer med tid och plats. Med denna knappa information hopPas jag att ni kännEr ett sug av atT skänka sakEr till oss. Saker som i eRa ögon ser ut som skräp, men i det storA sammanhanget kan ha stoR betydelSe. Vi är intrEserade av alLt från tomtebloss, Gamla hammockaR, kattsand till ryska rubEl tryckta före revolutioneN. Donate for this? You bet!








Hört i veckan:
"Nae jag gillar ju Boys Hockey, det svänger lixom om laget."


Sova? Jag kan inte sova!

Hittade en ganska rolig fantombild på aftonbladet nu på morgonen. Polisen söker en mördare,  av bilden att döma är han ganska ful. Med det här underlaget så borde gärningsmannen vara inburade fortare än peter hinner säga femenistiskt initiativ.
En skäggig man med vitt, grått och spretigt hår söks av polisen.


Nytt bevismatrial för Palmegruppen?

Va det du? SVARA!


Med tanke på alla unika besökare på sidan, så vill jag tro att det här kan leda till ett gripande redan under dagen. Kanske två? Tacka vet jag civilkurage!

Gör din egen fantombild här:
http://flashface.ctapt.de/

SOVA!!!!!

trött och förbannad vem fan vill att åtalet mot Joachim Posener av skrivs. Fan han är ju lite som en omvänd Robin Hood, han tog från dom rika och gav till sig själv så lite rätt gjorde han ju. Nä fan jag förstår inte vad skall tidingar nu skriva om lite när nyhetstorka råder Annika Östberg släppt efter 28år i fängelse och nu Posener avskrivs från anklagelser det är ju två historier som mjölkats ordentligt genom åren men nu, jaja snart träder väl idioterna fram och säger att "det kunde varit jag" istället för joachim el. Annika. Nä jag blir så jävla förbannad på kändis kåta personer som till och med börjar blogga för att bli kända. Nä om du läser detta tala fan inte om att vi skriver här för detta är mer som ett bollplank mellan albin och mej för att vi lätt skall kunna ventilera vad vi tycker och tänker om det mesta. Men det värsta är att jag nu i mitt inlägg känner mej som Betnér när han är som riktigt "argas" Grrrr
NÄ slut på alla tråkigheter och avsluta dagen med en solstråle Nordsjö Moped AB i Årjäng tillhanda håller nu en "bygg din egen moped" funktion på nätet testa gärna annars dra iväg en kommentar så kan vi snacka lite flakmoppe.
Skål och svälj snart är det helg

Yesss

Nu är man hemma igen och snabbt kollat över bloggarna, hoppas ni följer per- Robins gayblogg på finest.se.
Ja det är inte lätt med drömtydning så Per- Robin jag skall ge det ett försök att förklara vad din dröm kan betyda. (vill poängtera inom parantes att jag inte har några vetenskapliga bevis för vad jag kommer säga) du och sibel kanske kommer träffas i en situation där du inte kommer känna dej bekväm alls och under den stunden kommer Meral in och ordnar upp eller tar dej bort från den jobbiga situationen.
Men politik vad har hänt idag? eller historikt? Ny demokrati 90-talets Sverige demokrater fast härligt inlindat i Svensk melodifestival. Med front figurer som Bert karlsson och Ian Wachtmeister kunde inte gå fel men det gjorde det. i korthet Ny demokrati in i rikstad folkpartiet ut ur studion. Nydemokrati kommer inte in i riksdagen och Wachtmeister lämnar paritet. håll tillgodo med denna härliga länk och hoppas att Sverige demokraterna kommer vara lika entusiastiska http://www.youtube.com/watch?v=TuFDy4gJTuM
Skipp å hej

snö

jaha snö vem fan klagar på det liksom. (så länge en är vit)
vad är då snö och har människorna 100 ord för snö? har letar runt nätet och kommit fram till att det alltså är fryst vatten som oftas faller med lägre fart mot marken och bildar ett vitt täcke. DET ÄR SNÖ. men som man sa i skåne för länge sedan " dé ä´ snö´öigt" vilket fritt över satt till svenska blir typ bra är bra/ schysst eller ball.
som vi har skrivit tidigare så kommer vi referera endel till våra favvis bloggar Linda Rosings vardags blogg och ebbas mode blogg. Så vi vill tacka för tacken Linda hoppas du känner vårt stöd ute i landet. Ebba lyssna inte på vad Magnus Betnér säger han måste hålla den imagen för att är en "riktigt rolig bad boy".
Skepp ohoy Sverige nu kastar vi loss och rockar vidare.

Vad gör Sandvikens kommun unik idag?

Drömfesten. Bra!
Avgiftsfri parkering i Sandviken. Bra!


Köp en tomt och sök bygglov redan idag!

http://www.sandviken.se/boende/bygglovochtomter.4.dd6fae011ff2260ee6800017431.html

Out!


here we goooooo!

Denna fräscha blogg har nu äntligen kommit igång efter många långa samtal om vad vi vill ha med i den.
som det står tidigare så kommer det finnas med allt här och uppdateringarna kommer vara täta.
Linda Rosing GRATTIS till lilla Kean (KIIN) eller lilla 4kg är inte dåligt;) och Peter vilket stöd Linda fick när du "tog över" hennes blogg dom kritiska timmarna. Och Maud Gillar ju dej skarpt det känns som om media vinklar dej helt fel ofta vilket leder till stor förvirring hos mej vilket ben skall jag stå på vänster fram eller höger bak, hmmm ja välkommna till bloggen
LogOff
Peter

RSS 2.0